Search found 5 matches

by edlaurence
Mon Aug 02, 2010 12:34 pm
Forum: General Remark and Questions
Topic: I2C on PIC32
Replies: 3
Views: 3470

I2C on PIC32

Hi again Lubin, Looks like my last thread got hijacked so here it is again.... I'm having some problems building a model to communicate between a PIC32 (32MX360F256L) and a Bosch accelerometer (BMA180) using an I2C bus for a heli autopilot application. Looking through the posts on the forum I think ...
by edlaurence
Sun Jul 11, 2010 8:44 pm
Forum: Requirement, Installation & Configuration
Topic: 'CompileAllModels' Error
Replies: 4
Views: 2087

Re: 'CompileAllModels' Error

Hi Alb, Just make sure you have the correct MPLAB compiler installed for your application. If you plan to run the 'CompileAllModels' script please be aware that you're compiling models for a few different targets which in themselves require different compilers (either C30 or C32). They can both be d...
by edlaurence
Sun Jul 11, 2010 8:23 pm
Forum: General Remark and Questions
Topic: I2C on PIC32
Replies: 6
Views: 2291

I2C on PIC32

Hi Lubin, I'm having some problems building a model to communicate between a PIC32 (32MX360F256L) and a Bosch accelerometer (BMA180) using an I2C bus for a heli autopilot application. Looking through the posts on the forum I think this problem was found by another user earlier this year and seems to...
by edlaurence
Mon Jun 07, 2010 11:59 am
Forum: Requirement, Installation & Configuration
Topic: 'CompileAllModels' Error
Replies: 4
Views: 2087

Re: 'CompileAllModels' Error

Hi again,

Looks like I've fixed the problem by installing C30 as well as C32. It makes sense that this would cause issues when running the 'CompileAllModels' script but didn't expect GMAKE_PLACE errors when just trying to add blocks and configure for PIC32...?

Cheers!

Ed
by edlaurence
Sun Jun 06, 2010 8:37 pm
Forum: Requirement, Installation & Configuration
Topic: 'CompileAllModels' Error
Replies: 4
Views: 2087

'CompileAllModels' Error

Hi Lubin, I've just installed MPLAB C32 compiler and your latest (3.2b) blockset for Matlab 2009a. It seems to install correctly although I have problems as soon as I run the suggested check using the 'CompileAllModels.m' script. The output is as follows: >> CompileAllModels.m Warning: File 'Data_Lo...

Go to advanced search